Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Εξ αγχιστείας


Στο παρθενικό άρθρο του μπλογκ, λέγαμε ότι δεν είναι όλοι οι μουσικοί αμόρφωτοι τσιμεντόβλακες, δίνοντας για παράδειγμα τον Μπράιαν Μέι. Αντίθετα, το ρόλο του μυαλοφυγόδικου ροκά ενσαρκώνει άψογα ο πρώην μπασίστας των Rolling Stones, Μπιλ Γουάιμαν. Το μόνο που έχει να επιδείξει (καθώς ποτέ δεν ήταν σπουδαίος μουσικός) είναι τα σεξουαλικά του κατορθώματα. Σύμφωνα με το περιοδικό Maxim είναι ο 10ος σπουδαιότερος εν ζωή θρύλος του σεξ. Φημολογείται, δε ότι έχει κοιμηθεί με πάνω από 1.000 διαφορετικές γυναίκες, περισσότερες δηλαδή από τον ηγέτη του γκρουπ, Μικ Τζάγκερ, ή τον "αρχικούνελο" του Playboy, Χιου Χέφνερ.

Το 1984, σε ηλικία 47 ετών, ξεκίνησε σχέση με τη 13χρονη Μάντι Σμιθ, έχοντας την ευλογία της μαμάς της νεαράς. Το 1989, με την ενηλικίωση της Μάντι, το (ταιριαστό αν μη τι άλλο) ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, τα οποία έσπασαν το 1991. Το διαζύγιο βγήκε το 1993, λίγους μήνες πριν ο γιος του Μπιλ Γουάιμαν, ο 30χρονος Στίβεν, και η μητέρα Σμιθ, στα 46 της, δώσουν τους όρκους τους στην εκκλησία.

Έτσι λοιπόν, ο Στίβεν έγινε πατριός της πρώην μητριάς του! Αν μάλιστα ο πατέρας του και η Μάντι είχαν παραμείνει παντρεμένοι για λίγο καιρό ακόμα, ο υιός Γουάιμαν θα γινόταν πεθερός του πατέρα του και παππούς του εαυτού του.

Το μπέρδεμα που μπορεί να προκύψει από έναν τέτοιο διπλό γάμο εξηγεί το συγκρότημα Etsi De στο τραγούδι Εξ Αγχιστείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες